Kransen op maat

Alle kransen maak ik met de hand. Hierbij gebruik ik verse Eucalyptus en droogbloemen. De foto’s dienen slechts ter voorbeeld, de kransen maak ik op bestelling. Bij de halve kransen staat de maat voor de diameter van de stalen ring. Bij de ronde kransen staat de maat voor de diameter van de buitenkant.
Klik hieronder op het gewenste formaat en selecteer daarna de kleur.

Liever een kant-en-klare krans uit voorraad?

Toont alle 4 resultaten

Anderen over mijn producten

Product is aantrekkelijk omdat het handgemaakt is. Daarnaast past het helemaal binnen de huidige interieurtrends en brengt het sfeer en groen in huis.

Goede en snelle service snelle communicatie en  ook het maken van de krans was erg snel. Met weinig woorden van mij wist je precies welke kleuren en bloemen je moest gebruiken voor een krans naar wens.

Ik beveel de producten zeker aan!

Eline van Weersch

Helemaal Blij met mijn gewonnen krans!
Een leuke eye-catcher in mijn huis. Voor nu gecombineerd met een beetje kerstsfeer. Maar een blijvertje ook voor na de kerst. Mooie naturel tinten.
Een prominent plekje aan mijn muur in de woonkamer. 🤎
Super Bedankt Maartje 🥰

Marielle van den Dobbelsteen

0
    0
    Jouw winkelmand
    Je winkelmand is leeg